Talking Business-to-Profit

Als marketing research- en adviesbedrijf helpt Lemarco u om online meer leads aan te trekken, te kwalificeren in concrete verkoopsopportuniteiten en om te zetten naar de nieuwe, rendabele rendabele business die zo belangrijk is voor uw organisatie.

Lemarco neemt u graag mee op een boeiende reis. Van Business-to-Business naar Business-to-Profit.

Lemarco Blog

Blog

Blog

Succesverhalen

new-microsoft-logo3Microsoft kent in de bedrijfswereld een toenemend succes als leverancier van oplossingen voor Office Productivity (Office365), ERP en CRM (Microsoft Dynamics). Dit succes heeft Microsoft mee te danken aan een sterk Referral Marketing programma. Sinds 2006 werkt Lemarco nauw met Microsoft samen als bevoorrechte leverancier van klantengetuigenissen of customer testimonials. Sinds 2006 realiseerde Lemarco dan ook meer dan 150 klantengetuigenissen voor Microsoft.

FerrantiFerranti Computer Systems, a member of the Nijkerk Group, was founded in 1976.  The company is organized around the following business domains: Energy & Utilities, Public Safety,  System Integration and ICT Infrastructure. Ferranti is also a leading Microsoft Dynamics AX Partner in Belgium.

With its flagship solution, MECOMS, Ferranti is delivering a unique product and service offering in the energy, water and utilities markets. today, Lemarco participates in developing a strong messaging framework that will contribute to a strong go-to-market for services around MECOMS.

telenet_logo

Telenet biedt internet, vaste en mobiele telefoniediensten, en digitale televisie. Onder de merknaam Telenet for Business levert het bedrijf professionele communicatiediensten aan bedrijven in België en Luxemburg. Lemarco staat in voor de inhoudelijke invulling van de maandelijkse B2B nieuwsbrief, Telenet Ondernemen. Deze bereikt iedere maand meer dan 160.000 ondernemers met een verfrissende kijk op digitaal, veilig en efficiënt ondernemen.

GMI_LOGO 300 pixMet meer dan 350 klanten is GMI group de belangrijkste aanbieder van Microsoft Dynamics-oplossingen in België. Lemarco treedt op als strategische business- en marketingcoach voor GMI group, dat er met het 4D Solution Concept in slaagt om zich met succes te onderscheiden van andere Microsoft Dynamics-partners en marktaandeel te winnen.