Nieuwe case door Lemarco : Mundipharma maakt de weg vrij voor de wereldwijde implementatie van Microsoft Dynamics NAV

“Compliance is voor een bedrijf als het onze van kapitaal belang. Voor je een nieuw financieel pakket gaat implementeren, moet je goed nadenken hoe je de zaken gaat rapporteren.”  (William Coosemans, Finance & HR Manager, Mundipharma België)

MundipharmaMundipharma is een farmaceutische groep die zich toespitst op het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten door het verstrekken van adequate geneesmiddelen tegen pijn, kanker, astma en inflammatoire aandoeningen. Mundipharma België nam het voortouw bij de vervanging van de vroegere financiële softwaretoepassing door Microsoft Dynamics NAV. Onder de supervisie van Partner Power International zal het nieuwe systeem in een hele reeks landen uitgerold worden. GMI group implementeerde in België een oplossing die moest voldoen aan een dubbele vereiste: ‘compliance’ op internationaal niveau met een aantal rapporten en parameters die gemeenschappelijk zijn over alle landen heen, en met de lokale vereisten zoals elektronisch bankieren en overheidsrapporteringen.

Lees de volledige case (NL)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.