Nieuwe case story door Lemarco – Syntra Midden-Vlaanderen zet Microsoft Dynamics CRM in als centraal platform

Danny Verbeyst, Syntra Midden-Vlaanderen
Danny Verbeyst, Directeur Operations, Syntra Midden-Vlaanderen

Lemarco realiseerde in opdracht van Microsoft Dynamics-partner ESC uit De Pinte, een case story over de implementatie van Microsoft Dynamics CRM bij Syntra Midden-Vlaanderen. Een boeiend verhaal dat nogmaals aantoont dat de flexibiliteit van Microsoft Dynamics CRM en een betrouwbare IT-partner de sleutels vormen tot succes.

Syntra Midden-Vlaanderen is een door de overheid erkende opleidingsorganisatie. Verspreid over campussen in Sint-Niklaas, Gent, Aalst, Asse en Oudenaarde worden niet minder dan 100.000 cursusuren per jaar gegeven. De planning en administratieve opvolging van de honderden cursusmodules, inschrijvingen, aanwezigheden van cursisten en docenten en de rapportering naar de overheid toe, is een bijzonder complexe opdracht. Syntra Midden-Vlaanderen besliste om de oude maatwerkapplicatie te vervangen door een gloednieuw geïntegreerd beheerplatform op basis van Microsoft Dynamics CRM. Informaticapartner ESC begeleidde hen van de implementatie en ontwikkelde een indrukwekkende reeks extra functionaliteiten om aan de specifieke wensen van Syntra te voldoen. Vandaag kunnen de ongeveer 60 gebruikers vlot werken en informatie uitwisselen vanuit één geïntegreerd systeem.

Lees de volledige Lemarco case over Syntra

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.