Erik Verheyden versterkt Lemarco-team als specialist online marketing

Lemarco-Erik-Verheyden-webDe vernieuwingsoperatie bij Lemarco neemt concrete vormen aan. Na een nieuwe website eind 2014,  wordt het Lemarco-team  versterkt met een nieuwe kracht: Erik Verheyden.

De ervaring die Erik met zich meebrengt in online marketing en go-to-market strategie, is bepalend voor de nieuwe richting die Lemarco uitslaat. Waarom? Omdat, in onze visie, content en strategie hand in hand gaan met alles wat ‘online’ betreft. Het ene kan niet zonder het andere. De combinatie van deze expertisedomeinen geeft Lemarco een unieke plaats in de markt.

Wie Erik kent, weet dat hij in de laatste 10 jaar bij Microsoft België uitgroeide tot Digital Marketing Lead voor West-Europa. Anderen kennen hem misschien als getalenteerd muzikant (in het verleden onder andere bassist bij K’s Choice)… in ieder geval een rijke persoonlijkheid!

Bij Lemarco vervult Erik opdrachten als senior coach in go-to-market en online marketing. Zo begeleidt hij vandaag onze klant Sage in diverse marketing-communicatieprojecten, waaronder het klantenevenement “Sage Insight” in de Ghelamco Arena in Gent op 6 maart 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.